Express Vervoer: Snel en Betrouwbaar Transport voor al uw Logistieke Behoeften

Welkom bij Express Vervoer, uw betrouwbare partner voor al uw transport- en logistieke behoeften. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw goederen snel en efficiënt op de juiste bestemming te krijgen. Of u nu een klein pakketje of een volledige vracht wilt verzenden, wij staan voor u klaar met onze uitgebreide dienstverlening en jarenlange ervaring.

Onze Diensten

Bij Express Vervoer bieden we een breed scala aan transport- en logistieke oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten. Hier zijn enkele van onze meest populaire diensten:

  1. Spoedlevering: Heeft u een dringende zending die meteen moet worden afgeleverd? Onze spoedleveringsservice zorgt ervoor dat uw goederen binnen de kortst mogelijke tijd op de gewenste locatie aankomen. Met ons uitgebreide netwerk van betrouwbare chauffeurs kunnen we snel reageren op uw spoedverzoeken.
  2. Same-day levering: Wilt u dat uw zending dezelfde dag nog wordt bezorgd? Met onze same-day leveringsservice kunt u rekenen op een snelle en tijdige afhandeling. We begrijpen dat sommige zendingen geen uitstel dulden, en daarom zorgen we ervoor dat uw goederen binnen enkele uren worden afgeleverd.
  3. Internationaal transport: Heeft u goederen die de grenzen oversteken? Geen probleem. Onze internationale transportdiensten bieden u een probleemloze oplossing voor het verzenden van uw goederen over de hele wereld. We zorgen voor alle douaneformaliteiten en zorgen ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.
  4. Track & Trace: Bij Express Vervoer begrijpen we dat transparantie en gemoedsrust essentieel zijn. Daarom bieden we een uitgebreid track & trace-systeem waarmee u de status van uw zending in realtime kunt volgen. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen altijd onder onze nauwlettende controle zijn.

Waarom kiezen voor Express Vervoer?

  1. Betrouwbaarheid: Bij Express Vervoer streven we ernaar om elke keer weer betrouwbare en hoogwaardige transportdiensten te leveren. U kunt erop vertrouwen dat uw goederen in veilige handen zijn en op tijd op de juiste bestemming aankomen.
  2. Flexibiliteit: Wij begrijpen dat elk transport- en logistiek vraagstuk uniek is. Daarom bieden we flexibele oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu een eenmalig transport nodig heeft of regelmatig gebruik maakt van onze diensten, wij passen ons aan uw vereisten aan.
  3. Deskundigheid: Ons team van ervaren professionals beschikt over diepgaande kennis van de transport- en logistieke sector. We begrijpen de uitdagingen waarmee u te maken heeft en bieden deskundig advies en oplossingen om uw transportprocessen te optimaliseren.
  4. Klantgerichtheid: Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We streven ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij uw transportbehoeften.

Bij Express Vervoer geloven we dat kwaliteit en efficiëntie de sleutel zijn tot succesvol transport en logistiek. Onze toewijding aan uitmuntendheid heeft ons geholpen om een solide reputatie op te bouwen in de branche. Wanneer u voor ons kiest, kunt u erop vertrouwen dat u samenwerkt met een partner die uw transportbehoeften serieus neemt.

Expressdienst Antwerpen

Koerierdienst gezocht? Dan kunnen wij van Kempen Transport u uitstekend van dienst zijn! Onze medewerkers zijn zeer gedreven en werken heel klantgericht 24/24 – 7/7. We ondernemen al 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Luchthavenvervoer Kapellen

Luchthavenvervoer  is een pendeldienst van en naar de luchthaven van Antwerpen en andere nationale en internationale luchthavens. Onze airportservice is u van dienst dag en nacht, 7 dagen op 7. Luchthavenvervoer  brengt u immers niet alleen weg maar kan u natuurlijk ook ophalen van het vliegveld naar keus.